top of page
Yvonne Veldhuis.jpeg

Mijn naam is Yvonne Veldhuis, handtherapeut en praktijkhouder van

Handig Advies.

In 1995 heb ik de opleiding tot ergotherapeut in Amsterdam afgerond. Na deze opleiding heb ik onder anderen 20 jaar gewerkt in de revalidatiezorg en reumarevalidatie. In 2000 heb ik de praktijkopleiding handtherapie afgerond in Rotterdam en ben inmiddels  een aantal jaar gecertificeerd handtherapeut CHT-NL. De CHT-NL referentie wordt erkend door diverse professionele medische specialismen zoals plastisch chirurgen, orthopeden,  en huisartsen, als een maatstaf voor specialisatie in de handtherapie. Alle medewerkers van Handig advies zijn gecertificeerde handtherapeuten en hebben veel ervaring in het behandelen van de reumahand, en het begeleiden van fracturen en peesletsels.

De handtherapeut begeleidt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen.

Een klein probleem of klacht aan de vinger kan al veel gevolgen hebben op het functioneren van uw hand en arm. De dagelijkse activiteiten zoals het wassen, aankleden, een boterham smeren, een hand schudden, kunnen verstoord raken, doordat pijn en het gebruik van de spier.

De behandeling kan bestaan uit:

Voorlichting oefentherapie of spalktherapie, waarbij wij op maat gemaakte ortheses maken van verschillende materialen.

 

Onze werkdagen zijn:

  • Maandag

  • Dinsdag

  • Woensdag

  • Donderdag

  • Vrijdag

 

Praktijkgegevens:

Handig Advies

1328 AC Almere

0612427288

bottom of page